Onze projecten

Filters:

Woningen

Wold & Waard en Trebbe realiseren 23 woningen, rondom een hof aan de Centrumweg in Opende.

Datum
14/05/24
Locatie
Opende
Divers

In Steenwijk ontwikkelde Woonconcept samen met Trebbe een nieuwe duurzame, groene en autoluwe buurt in Steenwijk, vanuit Bouwstroom Noord. Daarbij waren betaalbaarheid, inclusiviteit en diversiteit de belangrijkste uitgangspunten.

Datum
30/11/23
Locatie
Steenwijk
12 appartementen en 8 gezinswoningen

Bothilde Buma, directeur-bestuurder Woonservice en Koert Terhürne, directievoorzitter Dura Vermeer Bouw Hengelo ondertekenden vandaag het contract voor 12 appartementen en 8 gezinswoningen in twee rijen van vier woningen in Beilen. Het project heeft de naam Jade B.

Datum
21/09/23
Locatie
Beilen
Situatieschets woningen Hondsdraf Oostindie Zuid in Leek
Gezinswoningen

Vanuit Bouwstroom Noord ontwikkelden Wold & Waard en Dura Vermeer in de wijk Oostindie in Leek 12 woningen met 2 slaapkamers op de verdieping. Ze staan aan de Sleutelbloem.

Datum
15/07/23
Locatie
Leek
Levensloopbestendig en gezinswoningen

Dura Vermeer en Woonconcept bouwen 8 sociale huurwoningen in Steenwijkerwold, ontwikkeld vanuit de Bouwstroom.

Datum
31/05/23
Locatie
Steenwijkerwold
Levensloopbestendig

Lefier en Trebbe ontwikkelden in Stadskanaal zestien nul-op-de-meterwoningen (PMC 2) aan de Gelderselaan. De woningen zijn met een volledig woonprogramma op de begane grond levensloopbestendig en bij uitstek geschikt voor senioren.

Datum
25/05/23
Locatie
Stadskanaal

Hier bouwen wij.

Gezamenlijk committeren wij ons aan de woonopgave in Noord-Nederland. We bundelen woningbouwprojecten, kennis en kunde om passende sociale huurwoningen betaalbaar te houden én de nieuwbouwproductie te realiseren. We standaardiseren, evalueren en leren. Zo bouwen we steeds slimmer en efficiënter.