Van zorg naar een levendig appartementencomplex

Het ontwerp van het complex is van de hand van Martini Architekten. De appartementen hebben twee slaapkamers en een woon- en keukenruimte. De studio’s hebben een slaapkamer en een woon- en keukenruimte. Er is een lift aanwezig in het appartementencomplex, en dat maakt dat de appartementen en studio’s toegankelijk zijn voor jong en oud. De 32 appartementen en 8 studio’s zijn bestemd voor één- en tweepersoonshuishoudens. Het L-vormige gebouw telt 4 bouwlagen. De appartementen worden duurzaam, mede door toepassing van triple glas, zonwering en balansventilatie. Bij normaal gebruik van elektriciteit is de energierekening laag.

Begin volgend jaar hoogste punt, rond de zomer opgeleverd

Inmiddels zijn alle palen voor het appartementencomplex geboord. De komende weken wordt de fundering gelegd, gevolgd door de start van het casco. Naar verwachting wordt begin volgend jaar de vlag in top gehesen. En als alles volgens planning blijft verlopen, dan worden appartementen in de zomer van 2024 opgeleverd.

Bouwstroom Noord

Bouwstroom Noord is een unieke samenwerking van 5 woningcorporaties en 2 bouwbedrijven. Gezamenlijk committeren wij ons aan de woonopgave in Noord-Nederland. We bundelen woningbouwprojecten, kennis en kunde om passende sociale huurwoningen betaalbaar te houden én de nieuwbouwproductie te realiseren. We standaardiseren, evalueren en leren. Zo bouwen we steeds slimmer en efficiënter.

Laatste nieuws